اثر مدیریت‌های مختلف زراعی بر میزان پروتئین، اسیدهای چرب و عملکرد روغن و دانه کلزا

مرتضی نورعلی‌زاده اطاقسرا؛ علی نخ زری مقدم؛ ابراهیم غلامعلی پور علمداری؛ مهدی ملاشاهی؛ ولی الله رامئه

دوره 20، شماره 2 ، اسفند 1400، ، صفحه 17-30

https://doi.org/10.22092/fooder.2020.128006.1245

چکیده
  کلزا با داشتن ترکیبات متوازنی از اسیدهای چرب اشباع و غیر اشباع در زمره با کیفیت‌ترین روغن‌هاست. به‌منظور بررسی تأثیر مدیریت‌های مختلف زراعی بر میزان پروتئین، کیفیت و عملکرد روغن و دانۀ کلزا، آزمایشی به‌صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک‌های کامل تصادفی با 3 تکرار در سال زراعی 1397-1396 در ایستگاه تحقیقات بایع‌کلا شهرستان نکا اجرا شد. ...  بیشتر